Hinnasto


MamaMassage® -äitiyshieronta

Raskausajan rentoutus ja kivunhoito, synnytykseen valmistava hieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta


30 min – 39 €
45 min – 49 €
60 min – 64 €
75 min – 74 €
90 min – 89 €

Purentalihasten hieronta
75 min – 74 €


Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä
Yhden alueen teippaus 10 €


Äidin hemmotteluhieronta


Tämä kahden tunnin hemmotteluhoito sisältää rentouttavan kokovartalohieronnan klassisen hieronnan ottein (päähieronnasta aina sormiin ja varpaisiin) sekä vyöhyketerapeuttisen hieronnan ja painelun korville ja jalkapohjille. Hemmotteluhieronta sopii sekä raskausaikana että synnytyksen jälkeen. Tämä on vastaava hoito kuin aiemmin palveluvalikoimassa ollut suosittu vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta.

120 min – 130 €


Baby Balance® -vauvahieronta


59 € / käynti

Vauvan ja vanhemman yhteishoito


Vauvan ja vanhemman hieronta samalla kertaa! Vauva voi olla paikalla ja esim. nukkua aikuisen hoidon ajan, mutta suositeltavaa on, että joku tulee mukaan ja vie vauvan vaikkapa vaunulenkille vanhemman hoidon ajaksi.

108 €

MAKSUTAVAT
Käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä ePassi Hyvinvointietu. Huomaathan, että ePassi käy ainoastaan oman hierontasi maksamiseen, ei vauvahierontaan.


VARAUSEHDOT
Ajan peruutus veloituksetta viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa. Ajan voit peruuttaa sähköpostitse tai tekstiviestillä.
Äkillisessä sairastapauksessa peruutuksen voi tehdä veloituksetta myöhemminkin. Huomaathan kuitenkin, että esim. viikko sitten alkanut flunssa tai tapahtunut tapaturma ei ole äkillinen sairastapaus. Peruutathan aikasi siis heti, kun tiedät että olet estynyt tulemaan eikä vasta edellisenä päivänä, kiitos.

Peruuttamattomasta, käyttämättä jätetystä tai myöhässä perutusta ajasta yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta.

Hinnasto voimassa 1.2.2022 lähtien.