Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi
Hieronta Katajankerkkään ♥

Image

Hei! Olen Hanna Katajankerkkä, Stadin ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2018 valmistunut koulutettu hieroja. Koulutukseni aikana olen erikoistunut kivun hoitamiseen ja kipupotilaan kohtaamiseen. Olen rauhallinen, empaattinen ja läsnäoleva. Haluan tehdä konkreettista työtä käsilläni ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Ylpeänä ammatinvalinnastani voin todeta, että hierojana olen kutsumusammatissani.

Koen, että parhaimpaan hoitotulokseen päästään silloin kun ihminen tulee kohdatuksi ja hoidetuksi kokonaisuutena -jokainen meistä on niin paljon muutakin kuin jumissa oleva niska tai kipeä selkä. Tavoitteeni on aina, että hoitotilanteessa sinulla on luottamuksellinen ja turvallinen olo ja sinulle jää kokemus siitä, että olet tullut aidosti kuulluksi. Hieronta toteutetaan aina sinun ehdoillasi!

Jo nuoresta asti olen kokenut hieronnan ja ihmisten hoitamisen käsilläni luontevaksi itselleni, mutta päädyin kuitenkin alun perin kouluttautumaan ja työllistymään aivan eri alalle. Olenkin ennen hierojakoulutuksen aloittamista tehnyt noin kymmenen vuotta töitä IT-alalla sekä sanomalehtimainonnan parissa, joten sitä kautta päätetyöskentely ja sen mukanaan tuomat vaivat ovat tuttuja.

Perheeseeni kuuluu rakas aviomieheni sekä kaksi ihanaa koiraa. Luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntäni ja minut voikin päivittäin bongata ulkoilemasta koirien kanssa Helsingin keskuspuistossa. Lisäksi harrastan ompelua ja pidän huolta kehostani esim. joogan, pilateksen ja lihaskuntoharjoittelun voimin.


Koulutus


2018 Hierojan ammattitutkinto (kivun hoito), Stadin ammatti- ja aikuisopisto
2018 Intialainen päähieronta, ayurvedaterapeutti Terry Thomas
2019 Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, dipl. vyöhyketerapeutti Tiina Rytkönen
2019 Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, dipl. vyöhyketerapeutti Tiina Rytkönen
2019 Aromaterapian peruskurssi, dipl. aromaterapeutti Päivi Blöchl