Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi
Hieronta Katajankerkkään ♥

Image

Hei! Olen Hanna Katajankerkkä, Stadin ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2018 valmistunut koulutettu hieroja, FasciaMethod -kehonhuollon ohjaaja ja imetysohjaaja. Hierojakoulutukseni aikana erikoistuin kivun hoitamiseen, mutta myöhemmin sydämeni on johdatellut ennen kaikkea raskaana olevien sekä vauvojen hoitoa kohti ja nykyään olenkin erikoistunut nimenomaan äitiys- ja vauvahierontaan. Tätä tukemaan olen käynyt myös WHO:n imetysohjaajakoulutuksen.

Kun aloin tehdä enemmän hierontaa raskaana oleville, aloin myös opiskella lisää tietoa raskausajasta ja synnytyksestä. Ymmärsin nopeasti, että kyseessä on yksi tärkeimmistä ja vaikuttavimmista siirtymäriiteistä naisen elämässä ja tuntui tärkeältä, että voin olla omalta osaltani tukena siinä. Lisäksi vauvoille löytyy aivan erityinen paikka sydämestäni ja työni kautta voinkin auttaa luomaan vauvoille rennomman ja tasapainoisemman perustan koko elämän mittaiseen kehitykseen. Uskon sydämestäni, että hoitamalla kehosta jumeja pois jo vauva-aikana, voidaan vaikuttaa todella positiivisesti ja monenlaisia vaivoja ennaltaehkäisevästi koko loppuelämään.

Hierojana olen rauhallinen, empaattinen ja läsnäoleva. Haluan tehdä konkreettista työtä käsilläni ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Koen, että parhaimpaan hoitotulokseen päästään silloin kun ihminen tulee kohdatuksi ja hoidetuksi kokonaisuutena. Tavoitteeni on aina, että hoitotilanteessa sinulla on luottamuksellinen ja turvallinen olo ja sinulle jää kokemus siitä, että olet tullut aidosti kuulluksi. Ylpeänä ammatinvalinnastani voin todeta, että hierojana olen kutsumusammatissani.

Perheeseeni kuuluu rakas puolisoni ja koiramme. Luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntäni ja minut voikin usein bongata ulkoilemasta koiran kanssa Helsingin keskuspuistossa. Kesäisin kuljen paljain jaloin mahdollisimman usein. Haaveenamme on muuttaa johonkin syrjempään omakotitaloon metsän ja luonnon ympäröimäksi. Pidän ompelusta ja haluaisin opetella myös neulomaan. Vapaan tanssin kautta ilmaisen itseäni luovasti parhaiten, mutta laulamista pelkään -haaveilen siitä, että uskaltaisin aloittaa laulutunnit!

Paremmin pääset tutustumaan minuun ja kuulemaan tuoreimmat kuulumiset seuraamalla minua Instagramissa @katajankerkka.

Koulutus2018 Hierojan ammattitutkinto (kivun hoito), Stadin ammatti- ja aikuisopisto
2018 Intialainen päähieronta, ayurvedaterapeutti Terry Thomas
2019 Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, Elonaskel
2019 Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, Elonaskel
2019 Aromaterapian peruskurssi, diplomiaromapraktikko Päivi Blöchl
2019 FasciaMethod -ohjaajan peruskoulutus, ProfTraining Finland
2020 Lantion ja lonkan alueen mobilisointi, Mika Mäkynen ja Seppo Pasanen
2020 Baby Balance® -vauvahieronta moduuli 1: perushierontatekniikka, Balance Care Oy
2020 Yläraajan neurodynamiikka, MMClinic Oy / Eetu Koivisto

2020 Aromaterapian täydennyskoulutus: Raskaus, vauvat ja äitiys, diplomiaromapraktikko Päivi Blöchl
2020 Baby Balance® -vauvahieronta moduuli 2: refluksin hoito, Balance Care Oy

2020 FasciaMethod -ohjaajan päivityskoulutus 1, ProFTraining Finland
2020 WHO:n 20h imetysohjaajakoulutus, Elonaskel / Laura Merivirta
2021 Baby Balance® -vauvahieronta moduuli 3: pään ja kaularangan hoito (sis. kieli- ja huulijänneongelmat), Balance Care Oy
2021 Baby Balance® -vauvahieronta moduuli 4: hengitys-, ravinto- ja ääntöväylien hoito, Balance Care Oy
2021 MamaMassage® -äitiyshieronta, SatuKoo / Satu Korkeamaa