Ota yhteyttä


Hanna Katajankerkkä
hanna@katajankerkka.fi
040 8314 722

Työskentelen yhtenä päivänä viikossa hoitohuoneella Espoossa Olarissa ja muina aikoina erillisen sopimuksen mukaan kotonani Espoossa Nupurissa sekä myös kotikäynnein lähialueella. Olariin voit varata ajan nettiajanvarauksesta, Nupurin ajanvaraus erikseen viestillä. Suosittelen yhteydenottotapana sähköpostia, tekstiviestiä tai yhteydenottolomaketta. Puhelimeen ehdin vastata harvemmin, mutta voit tarvittaessa jättää soittopyynnön tekstiviestitse, niin soitan sinulle takaisin.


  Olarin vastaanotto
  Helin hoitohuone
  Komeetankatu 1, 02210 Espoo

  Matinkylän metroasemalta / Iso Omenan kauppakeskuksesta on noin 10 minuutin kävelymatka. Kun käännyt Komeetankadulle, näet autorampin lähes heti oikealla. Aja tai kävele autoramppia katolle saakka. Auton voit jättää oven vieressä oleville parkkipaikoille joissa lukee Ledicon ja SRS. Tilasta löytyy odotusaula ja WC sekä vaipanvaihtopiste.

  Nupurin vastaanotto
  Nupuriin ajan varatessasi saat tarkemman osoitteen ja saapumisohjeet viestillä. Bussit 243, 244 ja 245 (lähtevät Espoon keskuksesta) tulevat aivan talon viereen. Meillä on kotona koira, otathan sen huomioon jos olet allerginen.

  Hieronta Katajankerkkä

  Minna Canthin katu 9
  00250 Helsinki  AUKIOLOAJAT
  Avoinna ajanvarauksella arkisin klo 8:30 – 16:00 tai sopimuksen mukaan  Varaa aika

  Vastaanottotilani sijaitsee Helsingissä Taka-Töölössä. Sisäänkäynti tilaan on asuintalon rappukäytävässä katutason kerroksessa, heti ensimmäinen ovi vasemmalla. Tila ei ole esteetön, sillä sekä rapun ulko-ovella että liiketilan ovella on pari porrasaskelmaa. Nämä pääsee kulkemaan vauvan vaunujen kanssa helposti ja vaunut voit jättää vastaanoton eteistilaan. Rappukäytävän ovi on lukossa, mutta saat ovikoodin sähköpostitse tulevassa ajanvarausvahvistuksessa.

  Julkisilla saapuessasi lähimmäs pääset ratikoilla 2, 4 ja 10 sekä lähes kaikilla busseilla jotka kulkevat Mannerheimintietä tai Töölöä pitkin. Omalla autolla saapuessa parkkeeraus tapahtuu maksullisilla kadunvarsipaikoilla. Huomaathan, että kaikista lähimmät parkkipaikat talon edustalla ovat vain 60min paikkoja.

  Suosittelen yhteydenottotapana sähköpostia, tekstiviestiä tai yhteydenottolomaketta. Puhelimeen en yleensä pääse vastaamaan työpäivän aikana ollessani asiakkaiden kanssa, mutta voit jättää minulle soittopyynnön tekstiviestitse.