Ota yhteyttä


Vastaanottotilani sijaitsee Helsingissä Taka-Töölössä. Sisäänkäynti tilaan on asuintalon rappukäytävässä katutason kerroksessa, heti ensimmäinen ovi vasemmalla. Tila ei ole esteetön, sillä sekä rapun ulko-ovella että liiketilan ovella on pari porrasaskelmaa. Nämä pääsee kulkemaan vauvan vaunujen kanssa helposti ja vaunut voit jättää vastaanoton eteistilaan. Rappukäytävän ovi on lukossa, mutta saat ovikoodin sähköpostitse tulevassa ajanvarausvahvistuksessa.

Julkisilla saapuessasi lähimmäs pääset ratikoilla 2, 4 ja 10 sekä lähes kaikilla busseilla jotka kulkevat Mannerheimintietä tai Töölöä pitkin. Omalla autolla saapuessa parkkeeraus tapahtuu maksullisilla kadunvarsipaikoilla. Huomaathan, että kaikista lähimmät parkkipaikat talon edustalla ovat vain 60min paikkoja.

Suosittelen yhteydenottotapana sähköpostia, tekstiviestiä tai yhteydenottolomaketta. Puhelimeen en yleensä pääse vastaamaan työpäivän aikana ollessani asiakkaiden kanssa, mutta voit jättää minulle soittopyynnön tekstiviestitse.


Hieronta Katajankerkkä

Minna Canthin katu 9
00250 HelsinkiAUKIOLOAJAT
Avoinna ajanvarauksella arkisin klo 8:30 – 16:00 tai sopimuksen mukaanVaraa aika